четвъртък, 26 юни 2014 г.

Пълнени свински пържоли със сос бешамел

Пълнени свински пържоли със сос бешамел


Много обичам да гледам кулинарни предавания.Преди няколко дни попаднах на една интересна и много лесна рецепта приготвена от Йоли.
Бих искала да я споделя с вас:
И така .Нужно ни е свинско месо Контра филе. (може да го замените и с пилешко филе)

Пълнени свински пържоли със сос бешамел


Нужните продукти са:

1.Свинско контра филе нарязано на много тънко

2.Тънко нарязана шунка

3.Кашкавал или топено сирене.(нарязано )

4.2 яйца,галета и брашно (за панирането)

5.сол и черен пипер.

 За бешамела:4 пълни супени лъжици брашно,0,500 мл.прясно мляко(много горещо),50 гр.масло,сол и индийско орехче.

Начин на приготвяне:Съвсем леко разчукайте между фолио поръсените със сол и черен пипер пържоли.Сложете в единия край парче шунка и парче кашкавал и прихлупете.Потопете първо в брашно после в разбито яйце и накрая в галета.Постъпете така с цялото месо .Броя зависи от порциите които ще приготвите.
Изпържете ги за кратко в горещо олио и ги подредете в тавичка.Отгоре ги залейте със соса.

Печете в предварително загрята фурна на 220* за около 30-35 мин или до приятна златиста коричка.Малко преди да извадите от фурната може да поръсите с настърган кашкавал.

 Приятен апетит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар