Пълнени свински пържоли със сос бешамел
Много обичам да гледам кулинарни предавания.Преди няколко дни попаднах на една интересна и много лесна рецепта приготвена от Йоли.
Бих искала да я споделя с вас:
И така .Нужно ни е свинско месо Контра филе. (може да го замените и с пилешко филе)
Пълнени свински пържоли със сос бешамел
Нужните продукти са:
1.Свинско контра филе нарязано на много тънко
2.Тънко нарязана шунка
3.Кашкавал или топено сирене.(нарязано )
4.2 яйца,галета и брашно (за панирането)
5.сол и черен пипер.
За бешамела:4 пълни супени лъжици брашно,0,500 мл.прясно мляко(много горещо),50 гр.масло,сол и индийско орехче.
Начин на приготвяне:Съвсем леко разчукайте между фолио поръсените със сол и черен пипер пържоли.Сложете в единия край парче шунка и парче кашкавал и прихлупете.Потопете първо в брашно после в разбито яйце и накрая в галета.Постъпете така с цялото месо .Броя зависи от порциите които ще приготвите.Изпържете ги за кратко в горещо олио и ги подредете в тавичка.Отгоре ги залейте със соса.
Печете в предварително загрята фурна на 220* за около 30-35 мин или до приятна златиста коричка.Малко преди да извадите от фурната може да поръсите с настърган кашкавал.
Приятен апетит.
Няма коментари:
Публикуване на коментар