понеделник, 31 март 2014 г.

Кашкавал на фурна

               Кашкавал на фурна.
На всеки се е случвало да си купи кашкавал и да реши да го панира.Да получава се много добре,но понякога се разтича и не изглежда както трябва...За това ви предлагам една рецепта която е много по-здравословна и винаги се получава.Дори когато кашкавала не е с добро качество.Тази рецепта не е измислена от мен,срещах я на доста места ,но и направих някои изменения.
Продукти: 
450гр настърган кашкавал.
5-6 с.л с връх брашно
4 чйца
2/3 кофичка кисело мляко с 1/4 ч.л. сода
1 ч.л. масло.
Начин на приготвяне:
Смесваме настъргания кашкавал с останалите продукти и изсипваме в тавичка намазана с маслото.Заглаждаме добре и печем на 200 градуса до приятна червеникава коричка.
Може да се хапва както топъл така и студен.
Като основно ястие с прясна салата,така и като предястие.
Апетита идва с гледането
Да ви е сладко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар