четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Днес ви предлагам рецепта която изглежда красиво и е много вкусна.
                                   Патладжанено ветрило
Нужни продукти:
  1. Естествено патладжан
    2.Шунка
    3.Домат
    4Моцарела
    5Кашкавал
    Сол и зехтин
    И така да започнем с приготвянето:
    Измиваме патладжана и го разрязваме надлъжно като се стараем да не стигаме до дръжката.Осоляваме го и до оставяме в цедка или гевгир да се отцеди горчилката.Когато е готов Вземаме Парчета шунка,домат и моцарела и ги пъхаме между лентите патладжан.Вземаме парче алуминиево фолио и намазваме със зехтин.Отгоре поставяме патладжана и пак накапваме със зехтин.Завиваме добре като бонбон.Печем за 25 минути на предварително загрята до 180 * фурна .Отвиваме поръсваме с настърган кашкавал и допичаме на горен реотан за още 5-10 мин.до приятен загар на кашкавала.
     
    Добър апетит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар